Eskitme Doğal Taş

Doğal taşlar; uzun yıllar kullanabileceğiniz sağlığa zararı olmayan kaplama ürünleridir. Doğal taşlar taşlar, dokuları ve estetik modelleri sayesinde iç ve dış mekânlara etkileyici bir atmosfer katarlar. Örneğin; eskitme doğal taş modelleri, rustik ve vintage görüntüsüyle sıcak ortamlar oluşturmanıza yardımcı olurken aynı zamanda modern tasarımlarınıza da ayrı bir hava katacaktır. Uzun ömürlü olmalarından dolayı oldukça sık tercih edilen bu ürünler, dış ortam ve fiziksel faktörlerden oldukça az etkilenirler. Ekstra bakıma ihtiyaçları olmayan bu estetik ürünler yaşam alanlarınızda göz alıcı tasarımlar oluşturmanızı sağlayacaktır. Daha uzun ömürlü kullanım için bazı basit bakım detaylarına dikkat etmeniz yeterli olacaktır. Eğer taşlar dış mekânda ise yıkanabilir, iç mekânda ise taşların sadece tozunu almak yeterli olacaktır.

Doğal taş modelleri yüzey işlemlerine göre oldukça çeşitli seçeneklere sahiptir. Renk çeşitliliği ve farklı ebatlarda üretilebilmesi sayesinde mimari tasarımlarda da vazgeçilmez ürünler olarak yerini almıştır. Estetik ve şık tasarımları ile mermerler, traverten patlatma taşlar ve traverten eskitme taşlar dekorasyonunuzun şıklığını arttıracaktır. Doğal taşlar yüzeylerine yapılan; patlatma, eskitme ve cilalama gibi işlemler sonucu, kaymaz, mat, parlak, gözenekli, gözeneksiz gibi özellikler kazanır ve istenilen her yerde hem kaplama hem de döşeme malzemesi olarak kullanılabilir. En sık tercih edilen doğal taş modelleri eskitme doğal taşlardır.

Eskitme doğal taşlar, mermer veya traverten hammaddesinden üretilen ve eskitilmiş yüzeyi ile yaşam alanlarınızı özelleştirecek dekoratif kaplama ürünleridir. Otantik bir hava katmak istediğiniz mekânlar için ideal bir seçim olacaktır. Eskitme veya tamburlama işlemi; taş yüzeylerinin yıllar boyunca doğal olarak maruz kaldığı erozyon ile oluşmuş eski görünümünün mekanik yollar ile de desteklenmesine denir.

Eskitme Taş Özellikleri

  • Eskitme taşlar genellikle filesiz tekli olarak satılır ve her bir taş kendi içinde doğallığını yansıtır.
  • Bu ürünler genelde mermer veya travertenden üretilir. Traverten hammaddesi rengini toprağın yapısından ve bulunduğu bölgenin coğrafi özelliklerinden alır. Daha sonra fabrikalarda şekillenir ve farklı renkler yapısına katılır. Bu sayede bir çok dekorasyon tarzına uyum sağlayabilirler.
  • Uzun ömürlü sağlam ürünlerdir, doğru uygulama ve kullanım sayesinde 10 yıl kadar güvenle kullanılır.
  • İç ve dış mekanlarda keyifle tercih edilir.
  • 10x20, 10x10, 7,5x15, 15x15 gibi pek çok farklı ebatta ürün bulabilirsiniz.
  • Isıya, neme ve suya karşı yüksek dayanımları vardır.
  • %100 doğal olduğundan; sıcak, soğuk veya nemli gibi birçok hava koşuluna karşı dayanımı vardır.

Eskitme Doğal Taş Kullanım Alanları

Doğal taşlardan elde edilen ürünler tarih boyunca işlenerek pek çok farklı alanda kullanılmıştır. Eskitme doğal taş kullanım alanları; iç ve dış alanların dekorasyonu, ev, ofis, mutfak, banyo, otel, bar, okul, mağaza, kafe, restoran, ıslak hacim, hastane, koridor, kiler, teras v.b olarak sıralanabilir.

Bu yazımızda sizler için eskitme doğal taşlar ile ilgili bilgi sunduk. Yerevdekor ile evinizi güzelleştirmek için bizi takip etmeye devam edin. Umarız sizler için faydalı olmuştur.  Dilediğiniz an bizimle iletişime geçebilir, soru ve görüşlerinizi istediğiniz an bizimle paylaşabilirsiniz. Yerevdekor ile hayalinizdeki evi tasarlayın. En trend eskitme doğal taş modellerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

https://www.yerevdekor.com/eskitme-dogal-taslar

Bir cevap yazın