Yeni trend banyo seramikleri
Yeni trend banyo seramikleri

Banyo Seramikleri

Banyolarımız hepimizin önemsediği evin önemli alanlarından biridir. Bu içeriğimizde banyo seramikleri nasıl seçilir buna yoğunlaştık.

Banyo dekorasyonu için banyo seramikleri en önemli unsurdur. Birbiri ile uyumu son derece önemlidir. İyi bir dekorasyon yapmak istiyorsanız bu uyuma çok dikkat edin. Bu konuda zorlananlar için banyo seramikleri örnekleri derledik.

Birbirinden güzel banyo seramik modelleri sizlere ilham verecek!

Banyo Seramik Kullanım Önerileri

Günümüzde pek çok dekorasyon trendi var. Evinize en uygununu seçebilmeniz için seçiminizi kolaylaştıracak öneriler derledik.

Geometrik Şekiller

Geometrik şekiller size dekorasyonda güç verecektir. Geometrik desenli banyo seramikleri banyonuza çok farklı bir hava katacaktır.

Düz Duvarlar Desenli Yerler

Benim banyom sade ama gösterişli olsun diyenlerdenseniz. Duvarlarınızda açık renkler ve desensiz banyo seramikleri uygulayın. Yerlerde ise desenli seramikler kullanın. Bu noktada dikkat etmeniz gereken şey banyonuzda ki küçük dekorlardır. Yer döşemesi için kullandığınız renklerden bir biblo banyonuzun havasını değiştirecektir!

Ahşap Görünümlü Seramikler

Doğallığı sevenlerdenseniz. Doğayı banyonuza getirin. Ahşap banyonuza huzur verecektir. Aynı zamanda ahşabın lüks algısı da bu seçimde unutulmamalıdır.

Beyaz Seramikler

Beyaz temizlik algısı uyandırır. Beyaz seçimler banyonuzda şık ve huzurlu bir atmosfer sağlayabilir.

Pastel Renkler

Banyom bembeyaz olmasın ancak beyazlığın da o saf temiz halini seviyorum diyenlerdenseniz pastel renkler banyo için ideal seçimler olabilir.

Renkli Banyo Seramikleri

Renkli banyo seramikleri banyonuza enerji dolu bir ruh katacaktır. Sarı, mavi yeşil, mor gibi renklerin bir arada kullanıldığı banyo seramiklerinden seçebilirsiniz.

Retro Tarzı Banyo Seramikleri

Moda artık geri dönmeye başlayınca Retro tarzı banyolara da ilgi arttı. Retro tarzı seramikler oldukça tercih edilen dekorasyon trendleri arasında yer alır. Banyo eşyalarınız ile uyumlu bir biçimde bu banyo seramiklerini tercih edebilirsiniz.

Bebek Mavisi ve Okyanus Yeşili

Bu renklerle banyonuza hem sadelik hem de şıklık katabilirsiniz. Ancak ikisini bir arada kullanmamak kaydıyla. Bu renkler banyo dışında pek çok alanda da kullanılıyor. Sizde banyonuz da ya da farklı bir yaşam alanınız da bu renkleri tercih edebilirsiniz.

En trend banyo seramiklerini incelemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

Bu içeriğimiz de sizlere banyo seramik modelleri ile ilgili bir çok örnekler sunmaya çalıştık. Umarız sizler için ilham verici ve keyifli bir içerik olmuştur. Banyonuzu yenilemek isterseniz dilediğiniz an bizlerle iletişime geçebilir, sorularınızı sorabilirsiniz. Yerevdekor ailesi olarak evinizi güzelleştirmek için biz daima hazırız.

Bir cevap yazın