Dekorasyonda Doğal Tuğla

Doğal kaplama ürünleri temel yapı malzemeleri olarak uzun bir süredir kullanılan ve sayısız modele sahip ürünlerdir. Dekorasyonda doğal tuğla kullanımı özellikle son yıllarda çok karşılaştığımız bir durumdur. Doğal tuğlalar hem sıcak görüntülerinden dolayı hem de duvar kaplama ürünleri arasında oldukça dayanıklı olduklarından mimarların da tercih ettiği ürünlerdir. Bu ürünler farklı renklere sahip kilin 1200°C‘de pişirilmesiyle üretildiği için sağlam ve uzun ömürlüdürler. Tamamen doğal olarak üretildiklerinden her bir tuğla kendine özgüdür ve farklı üretimlere giren aynı ürünler de bile ufak farklılıklara rastlayabilirsiniz. Özellikle iç mekanlarda özelleştirmek istediğiniz duvarlarınızda doğal tuğlaları keyifle kullanabilirsiniz.

Doğal Tuğla Özellikleri

  1. İçerisinde boya olmadan sadece doğal kil renklerinden üretilirler, genellikle de %100 el yapımı ürünlerdir.
  2. İçerisinde pigment, renklendirici, çimento gibi herhangi bir katkı maddesi yoktur.
  3. Uzun yıllar kullanılabilen, dayanıklı ürünlerdir.
  4. Doğal tuğlalar el yapımı olduğundan desenler birbirini tekrar etmez ve bir araya geldiklerinde tamamen doğal bir görüntü oluştururlar.
  5. Hem iç hem de dış mekânda tercih edebilirsiniz.
  6. Doğal tuğlalar ile yaşam alanınıza otantik ve rustik bir görünüm katan sıcak kahve tonları veya beyaz modern modelleriyle göz alıcı duvar tasarımları oluşturabilirsiniz.
  7. İç mekanda özellikle tv ünitesi arkasında tercih edebilirsiniz.
  8. Doğal tuğlalar, dekoratif tuğlalara göre daha sağlam ve kullanışlıdır.
  9. Isı yalıtım malzemelerinin üzerine uygulama yapılabilir.
  10. Doğal tuğla kullanım alanları; konut, villa, idari, kamu, sağlık, sosyal, kültürel yapılar, kafe, pastane, bar, mağaza, restoran, spor salonu, güzellik merkezi, ofis, tv ünitesi arkası gibi duvar dekorasyonu tasarımları olarak sıralanabilir.

Bu yazımızda sizler için dekorasyonda doğal tuğla kullanımı ve özellikleri ile ilgili bilgi sunduk. Yerevdekor ile evinizi güzelleştirmek için bizi takip etmeye devam edin. Umarız sizler için faydalı olmuştur.  Dilediğiniz an bizimle iletişime geçebilir, soru ve görüşlerinizi istediğiniz an bizimle paylaşabilirsiniz. Yerevdekor ile hayalinizdeki evi tasarlayın. En trend doğal tuğla modellerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

https://www.yerevdekor.com/dogal-tugla

Bir cevap yazın