Retro tarzı dekorasyon
Retro tarzı dekorasyon

En Güzel 20 Retro Tarzı Dekorasyon Örneği

Retro kelimesi Latin kökenli bir kelime olup; geriye doğru, geçmişe yönelik, geçmişe ait, geçmiş ile alakalı, geçmişi kapsayan gibi anlamları vardır. Bununla birlikte 'bilinçli olarak yakın geçmişin akımlarını, modalarını türeten veya taklit eden tarz' olarak da açıklanmaktadır. Retro dekorasyon ise geçmişteki mobilya ve dekorasyon stillerinin günümüze uyarlanması , günümüzde kullandığımız mobilyalar ile birlikte kombinlenmesi, hatta geçmişteki mobilyaların korunup yenilen işlevlendirilmesi de denilebilir. Orijinal Retro mobilyalar 1950 ile 1980 yılları arasında evlerde kullanılan eşyalardır.

Günümüzde, hem kıyafet hem de ev eşyaları tarzlarında geçmişe ilgi oldukça arttı. Orijinal Retro tarz mobilyaları bulmak hem zor hem de pahalı olabileceğinden artık günümüzde de bir çok firmanın o yılların esintilerini taşıyarak ürünler ürettirdiğini görebiliyoruz. Bunlara ek olarak Retro tarz eşya sahibi olmak istiyorsanız , antika eşyalar satan dükkanlara da uğramayı unutmayın, mutlaka revize edip kullanabileceğiniz bir çok ürün ile karşılaşacaksınız. Size ilham verebilmek adına, en iyi 20 retro tarzı dekorasyon örneklerini inceleyebilirsiniz.

Bu içeriğimizde sizlere, Retro tarzı dekorasyon ile ilgili bir çok örnek sunmaya çalıştık. Yerevdekor ailesi evinizi güzelleştirmek için. Siz yeter ki isteyin biz daima hazırız!

Bir cevap yazın