Yeşil balkon
Yeşil balkon

Balkonunuzda Yeşil Kullanın!

Evinizin içinde doğaya kucak açın!

Yaz aylarının geldiği şu dönemde artık balkonunuzu evinizin keyif merkezi haline getirebilirsiniz. Yazın tadını açık havada ferahlayarak çıkarabilirsiniz. Sıcak havalar, masmavi gökyüzü ve güneş…

Bırakın evinizin keyfi balkonunuzda yapacağınız küçük dokunuşlarla yerine gelsin. Apartman veya çok katlı binalarda yaşayan insanlara bir kat bahçesi yapma zamanı geldi de çoktan geçiyor bile. Hatta bu kat bahçelerini kışın bile kullanabilirsiniz! Balkonlarınız kış aylarında neden atıl bir vaziyette dursun öyle değil mi?

Balkonları bahçeye çevirmek son zamanların trend akımı haline geldi diyebiliriz!

Evinizin keyif merkezini oluşturmaya balkon zeminlerinizden başlayın!

Mat yer seramikleri, çim halılar, su geçirmeyen parkeler, pvc kaplamalar… Aklınıza ne gelirse. Hatta bunların üzerine bir yer halısı bile atabilirsiniz! Balkonda halı olmaz demeyin. Yaptığınız her farklı dokunuşla dikkatler hep sizin üzeriniz de olacak

Balkon duvarlarınızı da unutmayın elbet. Duvarlarınızı cıvıl cıvıl renklere boyamaktan kaçınmayın. Ayrıca taş duvarlarla veya duvar panelleriyle de kaplayabilirsiniz.

Balkonunuzun keyfini çıkarırken yalnız hissetmek istiyorsanız bir perde bile asabilirsiniz!

Ne demiştik?

-Farklı dokunuşlar

Balkonunuzu bahçeye çevirmek için mevsimlik bitkiler tercih edebileceğiniz gibi, dört mevsim bitkileri de tercih edebilir, balkonunuzun dört mevsim yeşil bir bahçe olmasını sağlayabilirsiniz.

Son olarak en zevkli kısım olan balkon dekorasyonu işlemine geçmelisiniz.

Bahçe koltuğu, ahşap bahçe ürünleri, ışıl ışıl fenerler, rengarenk çiçekler ve dekorasyonunuzu tamamlayacak diğer parçaları da ekleyerek keyfinize keyif katabilirsiniz.

Aşağıdaki örneklerden fikirler almayı unutmayın!

Bu içeriğimizde sizlere balkonunuzda yeşil kullanımı ile ilgili bir çok bilgi sunmaya çalıştık. Yerevdekor ailesi evinizi güzelleştirmek için. Siz yeter ki isteyin biz daima hazırız!

Bir cevap yazın